Bel ons voor een afspraak030 22 50 910

Deel deze pagina

Ondersteunend team

Om ervoor te zorgen dat het medische team zoveel mogelijk tijd aan de zorg voor patiënten kan besteden, is er een apart ondersteunend team. Ze zijn herkenbaar aan hun badge en u kunt ze altijd aanspreken. Ze zijn er om u te helpen en goed voor u te zorgen.

 

Paul Venhoeven - Bestuursvoorzitter

Aandachtsgebied: financiën  

Marjolein de Jong - Bestuurder

Aandachtsgebied: medische zaken

 

 

Mieke van Schuppen - Bestuurder

Aandachtsgebied: operationele zaken

 

Ingrid Peters - HR Manager

     

Marja Busse - DBC Controller

“Na mijn werk als DBC Consultant bij Careffect en later als DBC Coördinator in het UMC Utrecht werk ik sinds juni 2014 als DBC Controller in het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis. DBC staat voor Diagnose Behandel Combinatie en ik houd mij bezig met de registratie en administratie van de zorg die wij leveren. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis biedt verzekerde zorg en het is mijn taak om deze zorg op de juiste wijze te declareren bij de verschillende zorgverzekeraars. Ik werk hier met heel veel plezier omdat ik volledig achter het concept van specialistische en persoonlijke zorg op maat sta en dit een kleinschalig ziekenhuis is waar ik me met het hele traject van DBC’s bezig kan houden.” 

Sonia Jennings - Directeur Foundation

"Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is een ziekenhuis dat heel goed voor patiënten en hun naasten zorgt. Het team van het ziekenhuis heeft een missie om  snellere, betere en persoonlijke zorg voor de patiënt‘ te realiseren.

De foundation draagt met haar doelstelling bij aan het behalen van die missie. Soms zichtbaar en dicht bij de patiënt, soms abstract en achter de schermen.

Met veel plezier werken wij samen met het team van het ziekenhuis aan deze prachtige missie."

Suzanne Pille - Financieel controller

‘Na mijn opleiding tot accountant ben ik aan de slag gegaan bij een groot accountantskantoor. Ik heb daar zeven jaar in de controlepraktijk gewerkt en vijf jaar bij de MKB Praktijk. Ik vind het heel belangrijk om ook iets bij te dragen aan het welzijn van anderen. Toen ik de vacature voor boekhouder bij het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis voorbij zag komen, wist ik dat dit de ideale combinatie is: werken als boekhouder in een bedrijf dat het verschil maakt voor heel veel vrouwen.

Yvonne Grob - Marketing & Communicatie

 'De beste borst(kanker)zorg, oprechte aandacht, een warme omgeving en snelheid. Deze combinatie maakt het Alexander Monro uniek.

Tijdens een zorgtraject heeft iedereen behoefte aan duidelijkheid en openheid. Heldere communicatie is belangrijk. Daarnaast is het een mooie uitdaging om de landelijke bekendheid van ons ziekenhuis te vergroten. Iedereen heeft tenslotte recht op de beste borst(kanker)zorg!'

Maak een afspraakBel ons op 030 22 50 910