Bel ons voor een afspraak030 22 50 910

Deel deze pagina

Verzekeringen

Iedereen is welkom in het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis. Met een verwijzing van de huisarts wordt onze zorg door alle verzekeraars vergoed. Borstkankerzorg is onderdeel van de basisverzekering. Dat betekent dat ieder ziekenhuis elk jaar opnieuw contracten sluit of afspraken maakt met de verzekeraars. Hieronder ziet u de actuele stand van zaken van de afspraken tussen het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis en de verschillende zorgverzekeraars.

Met de onderstaande verzekeraars heeft het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis contracten afgesloten. Onze zorg wordt door hen volledig vergoed. Dit geldt ook voor alle budgetpolissen.

  • Achmea (Zilveren kruis, Interpolis, Avero, Agis, FBTO en Prolife) - kwaliteitsziekenhuis
  • CZ (CZ, Delta Lloyd en OHRA)
  • De Friesland Zorgverzekeraar
  • Menzis (Menzis, Azivo en Anderzorg)
  • Multizorg (ASR, Ziektekostenverzekeringen, ONVZ, Eno, Zorg en Zekerheid, VVAA, PNO, Ditzo, De Amersfoortse, Salland, Energiek, HollandZorg, IAK, Aevitae, Caresco)
  • VGZ (VGZ, IZA, TRIAS, IZZ, UMC, SZVK, Zorgzaam, Univé, ZEKUR, Bewuzt, Plus     
  • DSW/Stad Holland

Onderstaand vindt u onze tarieven welke van belang kunnen zijn als u niet of in het buitenland verzekerd bent.

Bekijk onze passantentarieven 2016, geldig van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016.       Bekijk onze passantentarieven 2017, geldig van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017.

Bekijk onze passantentarieven dure geneesmiddelen 2017, geldig van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017.

Wij behouden ons het recht voor deze prijslijst aan te passen als de landelijke of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wanneer er een prijsverschil is tussen het moment van het opvragen van de prijs en de aanvraag van de behandeling (als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt), is de prijs op laatstgenoemd moment altijd van toepassing.

Zekerheid over uw situatie?

Bel 030 - 225 09 10. Of vul hiernaast uw gegevens in om door ons gebeld te worden.

 

Velden met een * zijn verplicht.

 


 

 

Maak een afspraakBel ons op 030 22 50 910