Bel ons voor een afspraak030 22 50 910

Deel deze pagina

Dagelijks multidisciplinair overleg

We overleggen frequent om u snel uitsluitsel te kunnen geven. Elke dag om 13.00 en om 17.30 uur is het zogenaamde multidisciplinair overleg (MDO) over diagnoses en behandelplannen. Dit gebeurt onder leiding van de specialist die hoofdbehandelaar is. Direct daarna nemen wij contact met u op om het behandelplan met u te bespreken. U hoeft dus niet onnodig te wachten. Het multidisciplinair overleg bestaat uit de oncologisch chirurg, de plastisch chirurg, de internist-oncoloog, de radiotherapeut-oncoloog, de mammaradioloog, de mammacare verpleegkundige, de patholoog, de anesthesioloog en (op afroep) de nucleair geneeskundige en fysiotherapeut.

Alle medische specialisten en verpleegkundigen werken in dezelfde ruimte. Naast de formele vergadering die twee keer per dag plaatsvindt, kunnen ze dus makkelijk informeel met elkaar overleggen. Overdrachten vinden niet plaats achter gesloten deuren, maar in alle openheid aan het bed van de patiënt. 

Patiëntervaring

Eileene: 'Je weet snel waar je aan toe bent'

  Patiëntervaring

  Ineke: "Je voelt je hier veilig"

   

   Ik heb altijd dezelfde arts en verpleegkundige als aanspreekpunt. Zij zijn steeds op de hoogte en ik kan altijd persoonlijk contact met ze opnemen. Een geruststellend gevoel.


   Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

   Omdat de artsen elke dag overleggen, kreeg mijn moeder gelukkig altijd duidelijke informatie. Het is al zo'n verwarrende periode voor haar.


   Zoon van patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

   De klantvriendelijkheid, gastvrijheid, maar vooral de kwaliteit van zorg vind ik van enorm hoog niveau. Het is fantastisch om geholpen te worden door een team van professionals dat zo nauw samenwerkt.


   Patiënt Alexander Monro Brostkankerziekenhuis

    

   Maak een afspraakBel ons op 030 22 50 910