Bel ons voor een afspraak030 22 50 910

Deel deze pagina

Ondersteunende zorg

Borstkanker kan enorme impact hebben op u, uw familie, uw werk en uw dagelijks leven. Daarom bespreken we vanaf het begin ook de psychische en sociale aspecten die voor u van belang zijn. Fysiotherapie, diëtiek, seksuologie, werkaspecten en thuiszorg worden standaard bij de behandeling betrokken. Dat geldt indien nodig ook voor palliatieve zorg en hospices.

Samen met het Helen Dowling Instituut hebben we een snelle intake ontwikkeld, om de behoefte aan zorg die buiten het ‘puur medische’ handelen valt snel in kaart te brengen en in gang te kunnen zetten.

U kunt de afbeelding vergroten door op de foto te klikken.

 

Voor mij als partner was het ook zwaar. Natuurlijk staat mijn vrouw centraal, maar het was prettig dat ook aan mij werd gevraagd hoe het met me gaat.


Partner van patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Zo goed en zo kwaad als het gaat wil ik blijven werken. Fijn dat ze me meteen met Re-turn in contact brachten. Ik weet zeker dat het met hun hulp gaat lukken.

Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Ik werd niet louter gezien als een patiënt met een ziek lijf: we spraken ook over hoe ik in het leven sta en met deze ziekte omga. Er werd nooit om de hete brij heen gedraaid, ook niet in moeilijke gesprekken.

Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

 

Maak een afspraakBel ons op 030 22 50 910