Bel ons voor een afspraak030 22 50 910

Deel deze pagina

Operatie en reconstructie

De operatiekamers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De chirurgen, anesthesiologen en radiologen werken met de nieuwste apparatuur. Operaties worden bij ons altijd zo snel mogelijk uitgevoerd. De operatiekamers hebben een speciaal luchtbehandelingssysteem dat het risico op infecties tijdens langere operaties verkleint. Daardoor kunnen we eventueel tijdens de eerste operatie direct een borstreconstructie uitvoeren (plastische prothesiologie).

       
Tepelreconstructie 

In het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis worden tepelreconstructies uitgevoerd. Bekijk onderstaande video:    

 

 

Patiëntervaring

Hill: "Ook mijn familie is goed opgevangen"

  Patiëntervaring

  Hill: "Mijn borst is weer mooi"

   

   De gesprekken waren zeer goed en duidelijk. De chirurg dacht goed met me mee en heeft me een prima alternatief geboden. Zij leefde zich echt in mij in. Ik vond dat heel bijzonder.

   Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

   Het is een prettig idee dat ik word geopereerd door een heel ervaren chirurg. Ik weet dat het Alexander Monro een nieuw ziekenhuis is, maar in haar vorige baan heeft zij zich gespecialiseerd in borstkanker operaties.

   Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

   Voor de operatie hebben we ook gesprekken gehad met de plastische chirurg en de radiotherapeut. Dat gaf een goed gevoel. We konden alle consequenties van de keuzes overzien.


   Dochter van patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

    

    

   Maak een afspraakBel ons op 030 22 50 910