Bel ons voor een afspraak030 22 50 910

Deel deze pagina

Operatie en reconstructie

De operatiekamers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De chirurgen, anesthesiologen en radiologen werken met de nieuwste apparatuur. Operaties worden bij ons altijd zo snel mogelijk uitgevoerd. De operatiekamers hebben een speciaal luchtbehandelingssysteem dat het risico op infecties tijdens langere operaties verkleint. Daardoor kunnen we eventueel tijdens de eerste operatie direct een borstreconstructie uitvoeren (plastische prothesiologie).

 

 

Reactie plastisch chirurgen van Alexander Monro op item over siliconen borstprothesen in uitzending Nieuwsuur van vrijdag 16 september jl.

19 september 2016 - Graag nemen wij de gelegenheid om de reactie vanuit onze wetenschappelijke vereniging (beroepsgroep) volledig te onderschrijven. Deze reactie is bestemd voor ons als plastisch chirurgen, maar vooral ook voor onze patiënten. Wij hopen dat u door deze reactie te lezen, vollediger geïnformeerd bent. Klikt u hier voor de reactie van de beroepsgroep.

Tevens verwijzen wij u naar de website van BVN. Voor de chirurgische bijsluiter verwijzen wij u naar de website van onze beroepsgroep.

Mocht u als patiënt van ons nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor een afspraak maken via het medisch secretariaat 030 –  72 10 104

Namens de plastisch chirurgen van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis,

Yvette Jonasse, Danielle Derks, Mirjam Hoefkens

       
Tepelreconstructie - bekijk hier onze video - klik op ons logo

In het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis worden tepelreconstructies uitgevoerd. Bekijk onderstaande video, waarin één van onze patiënten samen met haar partner haar ervaringen deelt en waarin onze plastische chirurg Daniëlle Derks de ingreep uitvoert.

 

 

Patiëntervaring

Hill: "Ook mijn familie is goed opgevangen"

  Patiëntervaring

  Hill: "Mijn borst is weer mooi"

   

   De gesprekken waren zeer goed en duidelijk. De chirurg dacht goed met me mee en heeft me een prima alternatief geboden. Zij leefde zich echt in mij in. Ik vond dat heel bijzonder.

   Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

   Het is een prettig idee dat ik word geopereerd door een heel ervaren chirurg. Ik weet dat het Alexander Monro een nieuw ziekenhuis is, maar in haar vorige baan heeft zij zich gespecialiseerd in borstkanker operaties.

   Patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

   Voor de operatie hebben we ook gesprekken gehad met de plastische chirurg en de radiotherapeut. Dat gaf een goed gevoel. We konden alle consequenties van de keuzes overzien.


   Dochter van patiënt Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

    

    

   Maak een afspraakBel ons op 030 22 50 910